Arkisto 18.12.2012

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2013!

Oikein hyvää joulua kaikille sukulaisille!

Suvun päämies esittäytyy

Hailuodossa 2009

Olen Jouni Kettunen Einon klaanista Eeva-Liisa (Pia) ja Urho Kettusen nuorin lapsi. Perheeseeni kuuluu vaimoni Eeva lisäksi aikuiset lapset Liisa, Matti ja Maija sekä ihanat lapsenlapset Minttu ja Meri Mustonen (Liisa) sekä Taimi ja Veikko Kettunen (Matti).
Lähdin kulkemaan äitini jalanjälkiä lastentarhanopettajana. Valmistumiseni jälkeen sain työpaikan Laukaan kunnasta v.1980. Yrittäjäksi ryhdyin -89 Musiikkikoulu Rauhala Oy:n toimistusjohtajana. Lähellä sydäntä on ollut ja on edelleen musiikkikasvatus. Valmistuin musiikkiterapeutiksi v.1999 ja vuodesta 2006 lähtien olen ollut yksin yrittäjä omassa pienessä musiikkiterapiapalveluja tuottavassa yrityksessäni nykyiseltä nimeltään Musiikkipalvelu Jouni Kettunen Oy. Liikun leivän perässä Mikkelissä, Kangasniemellä, Karstulassa, Muuramessa ja Jyväskylässä. Kotipaikka on edelleen Laukaa.
Musiikki kuuluu elämääni niin työn kuin harrastuksen kautta. Eevan kanssa tanssin Vihtavuoren kansantanssiryhmässä yli 20 vuotta. Nykyään laulan kahdessa mieskuorossa  – LauCanto ja Mieskuoro Metsot.

Suku vietti luppopäiviä

Kuutisenkymmentä Robert Melleniuksen jälkeläistä puolisoineen kokoontui sukuloimaan Kemijärven Pyhätunturille Lomakeskus Luppoon 27.-29. heinäkuuta 2012. Koko kesän oikutellut ilma suosi tapaamista, ja sääsketkin armahtivat iloiset viikonlopunviettäjät. » Lisää..

Suvun vaakuna

Suvun tunnusSuvun vaakunaa symboloi ”usko,toivo,rakkaus”. Risti viittaa pappissukuun, ankkuri ja sininen osa merenkulkijoihin joita myös suvussa on ollut. Mela kuvaa Melamiehiä, joiden sukunimi suomennettiin vapaasti Melleniuksesta 1930-luvulla. (Kuvauksen laati: Pentti Mellenius)

Sukukokous 2012

Sukukokous järjestetään 27. – 29.7.2012 Pyhätunturin lomakeskus Lupossa. Tervetuloa Luppoon heinäkuun viimeisenä viikonloppuna!

Olette lämpimästi tervetulleita sukutapaamiseen Pyhätunturille Lomakeskus
Luppoon Kemijärvelle.

» Lisää..

Sukuseuran Facebook-sivu

Sukuseuralle on luotu Facebook-sivu. Käy tutustumassa ja ”tykkää”. :)

Suvun oma postimerkki on ilmestynyt

Suvulla on nyt oma postimerkki. Merkissä on tuttu melova mies ja yläkulmassa suvun logo. Postimerkin on suunnitellut Reijo Hukkanen. Tuote loppuunmyyty!

Hallitus 2010 – 2012

Päämies: Elina Melamies