Joululahjavinkki!

Anna joululahjaksi hyödyllinen ja edullinen lahja: Heijastin suvun tunnuskuvalla.
Heijastimen hinta vain 2 euroa.
Tilauksen teet ottamalla yhteyttä suvun sihteeriin Kirsti Deromeen

P.S Muista myös suvun postikortit

Heijastin. jossa on suvun tunnuskuva, melova mies.

Heijastin, jossa on suvun tunnuskuva; melova mies.

Tuotevalikoima kasvanut

Suvun tuoteperheeseen on tullut 2 uutta tuotetta: postikorttikokoelma ja heijastin. Kaikkia tuotteita voi tilata kätevästi Tuotteet -sivun tilauslomakkeella.

Heijastin. jossa on suvun tunnuskuva, melova mies.

Heijastin, jossa on suvun tunnuskuva, melova mies.

Kokoelmassa 4 erilaista aihetta

XII Sukukokous päättynyt, kuvia kokouksesta

Kempeleen Vihiluodossa pidetyssä sukukokouksessa uudeksi päämieheksi valittiin Pentti Kokko. Seuraava sukukokous pidetään Lapissa.

Kuvia Vihiluodosta löydät Suvun sivuilta, kuva-albumista.

Voit antaa palautetta Vihiluodon kokouksesta palautesivun kautta

Voit samalta sivulta lähettää kuvan kokouksesta, jonka voimme lisätä  Vihiluoto 2018 -kuva-albumiin. Laita kuvateksti mukaan (jompaan kumpaan tekstikenttään), aloita lause sanalla Kuvateksti:

Päivitämme sukuseuran jäsentietoja

Päivitämme sukuseuran jäsentietoja, joten ilmoita sähköpostilla puuttuvia/ muuttuneita perheesi/läheistesi yhteistietoja sekä poisnukkuneet ja sukumme uudet jäsenet.

Käytössä olevat posti- ja sähköpostiosoitteet ovat myös osittain vanhentuneita ja puutteellisia, joten niiden päivittäminen on myös ajankohtaista.

Kiitos avustanne,

Kirsti

Vielä on paljon sukuseuran jäsenmaksuja maksamatta

Kauden 2016-2018 jäsenmaksu on 30€/yksittäinen jäsen ja 50 €/perhekunta (useampi jäsen samassa osoitteessa). Jäsenmaksu maksetaan tilille FI45 5641 2520 0290 75 (BIC-koodi OKOYFIHH). Merkkaa viestikenttään perhekuntaasi kuuluvien nimet ja myös sen henkilön nimi, jonka kautta kuulut sukuun (isä, äiti, puoliso) ja klaani (jos tiedät sen). Toivomme mahdollisimman pikaista suoritusta. Toivotamme tervetulleeksi myös uudet jäsenet.

Suvun päämies esittäytyy: Maarit Mellenius

Hei kaikille sukulaisille!

Iivarin sauva, suvun päämiehen ”arvovallan” symboli siirtyi haltuuni kolmivuotiskaudeksi Uppsalan Paluu juurille-sukutapaamisen jälkeen. Hienoa olla osa tällaista Mellenius-Melamies-suvun perinnettä ja myös perehtyä sen velvoittamana syvemmin omiin juuriinsa.

Olen Maarit Mellenius Augustin klaanista, Pentti ja Airi Melleniuksen vanhin tytär. Edesmenneen puolisoni, Risto Ylitalon kanssa minulla on viisi lasta, Niilo, Iida, Vega, Väinö ja Venla. Heistä Niilolla on kolme lasta, Martta, Karno ja Hertta, joten myös mummoilemaan pääsen joutessani. Nykyinen mieheni, Jussi Lappalainen on saanut myötäni siis aika joukon muitakin Melleniuksia. Tällä hetkellä myös moni maahanmuuttajapoika kutsuu minua suomalaiseksi äidikseen, joten perheemme on rikastunut monilla eri kansallisuuksilla ja kulttuureilla SPR-vapaaehtoistyöni myötä.

Työelämä asettaa kuitenkin raamit vapaaehtoistyölle sillä Oulu-Tornio väliä tulee vielä muutama vuosi kuljettua. Tätä nykyä toimin Torniossa luokanopettajana vaikkakin alunperin, 30 vuotta sitten tarkoitukseni oli käydä tekemässä vain yksi lastentarhanopettajan äitiyslomasijaisuus… Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu teatteri, niin tekijänä kuin kokijana, elokuvat, matkailu ja ystävien seurasta nauttiminen. Osallisuus humaanisia arvoja korostavaan kansalaisaktivismiin on viime aikoina taas voimistunut. ”Yhdessä olemme enemmän” vastaisin, jos mottoani kysyttäisiin.

Tapaamisiin viimeistään kesällä 2018!

Iloa kevätpäiviinne!

T. Maarit

Hallitus kaudelle 2016-2018

Päämies: Maarit Mellenius
Sihteeri: Kirsti Derome
Jäsen: Reijo Hukkanen
Jäsen: Pentti Mellenius
Jäsen: Salla Kuha
Jäsen: Marja Toiviainen
Jäsen: Jouni Kettunen
Jäsen: Tellervo Kokko

Jäsenmaksu 2016-2018

Kauden 2016-2018 jäsenmaksu on 30,00 €/yksittäiselle jäsenelle ja 50 €/perhekunnalle (useampi jäsen samassa osoitteessa). Jäsenmaksu maksetaan tilille FI45 5641 2520 0290 75 (BIC-koodi OKOYFIH).

Sukuseuran Facebook-sivu

Sukuseuralle on luotu Facebook-sivu. Käy tutustumassa ja ”tykkää”. :)