Hallitus kaudelle 2019-2021

Sihteeri: Kirsti Derome
Jäsen: Elina Melamies
Jäsen: Riitta Tuomivaara
Jäsen: Heikki Melamies (Sodankylä)
Jäsen: Jukka Hakasalo
Jäsen: Maarit Mellenius
Jäsen: Salla Kuha

Jäsenmaksu 2019-2021

Kauden 2019-2021 jäsenmaksu on 30,00 €/yksittäiselle jäsenelle ja 50 €/perhekunnalle (useampi jäsen samassa osoitteessa). Jäsenmaksu maksetaan tilille FI45 5641 2520 0290 75 (BIC-koodi OKOYFIH).

Nada ja Erkki Kettusen Syyria

Klikkaa ja katso Yle Areenasta Flinkkilä & Tastula -ohjelma otsikolla Pieni sota, kohta se loppuu, jossa  Nada ja Erkki Kettunen (Eino) kertovat millaista on arki sodan jaloissa.

Lisäksi voit myös lukea Helsingin Sanoman kuukausiliitteenartikkelin Erkin eläkepäivät. Ellet ole HS Digin tilaaja, voit myös tutustua HS Digiin 14 päivän ajan maksutta, jolloin pääset lukemaan koko artikkelin.

Klikkaa ja kuuntele Yle Areenasta Maailmapolitiikan arkipäivää -ohjelma, jossa Nada ja Erkki Kettunen kertovat elämästä sisällissodan runtelmassa Syyriassa.

Tuotevalikoima kasvanut

Suvun tuoteperheeseen on tullut 2 uutta tuotetta: postikorttikokoelma ja heijastin. Kaikkia tuotteita voi tilata kätevästi Tuotteet -sivun tilauslomakkeella.

Heijastin. jossa on suvun tunnuskuva, melova mies.

Heijastin, jossa on suvun tunnuskuva, melova mies.

Kokoelmassa 4 erilaista aihetta

Päivitämme sukuseuran jäsentietoja

Päivitämme sukuseuran jäsentietoja, joten ilmoita sähköpostilla puuttuvia/ muuttuneita perheesi/läheistesi yhteistietoja sekä poisnukkuneet ja sukumme uudet jäsenet.

Käytössä olevat posti- ja sähköpostiosoitteet ovat myös osittain vanhentuneita ja puutteellisia, joten niiden päivittäminen on myös ajankohtaista.

Kiitos avustanne,

Kirsti

Vielä on paljon sukuseuran jäsenmaksuja maksamatta

Kauden 2016-2018 jäsenmaksu on 30€/yksittäinen jäsen ja 50 €/perhekunta (useampi jäsen samassa osoitteessa). Jäsenmaksu maksetaan tilille FI45 5641 2520 0290 75 (BIC-koodi OKOYFIHH). Merkkaa viestikenttään perhekuntaasi kuuluvien nimet ja myös sen henkilön nimi, jonka kautta kuulut sukuun (isä, äiti, puoliso) ja klaani (jos tiedät sen). Toivomme mahdollisimman pikaista suoritusta. Toivotamme tervetulleeksi myös uudet jäsenet.

Sukuseuran Facebook-sivu

Sukuseuralle on luotu Facebook-sivu. Käy tutustumassa ja ”tykkää”. :)