Rakkaat sukulaiset ja Mellenius-Melamies -sukuseuran jäsenet

Aikaa on jo ehtinyt kulua sukujuhlasta ja kokouksesta kesällä 2022 Kemijärvellä. Suvun päämieheksi valittiin Pauliina Melamies Vantaalta (Hannes). Sukuseuran hallituksessa jatkavat Kirsti Derome (Oulu/ Eino) ja Salla Kuha (Espoo/ Sandra), uusina jäseninä hallitukseen valittiin Heikki Tuomivaara (Porvoo/ August), Jaakko Melamies (Vantaa/ Eino), Sini Pihkala-Rajanaro (Turku/ Sandra), Laura Elo ja Maija Kettunen(Helsinki/ Eino).

Jäsenmaksu

Kauden 2023-2025 jäsenmaksu on 30€/yksittäinen jäsen ja 50 €/perhekunta (useampi jäsen samassa osoitteessa). Jäsenmaksu maksetaan tilille FI45 5641 2520 0290 75 (BIC-koodi OKOYFIHH) viimeistään 31.5.2024. 

Merkkaa viestikenttään:

  • perhekuntaasi kuuluvien nimet,
  • sen henkilön nimi, jonka kautta kuulut sukuun (isä, äiti, puoliso) ja
  • klaani (jos tiedät sen).

Esim. Leena Sahlström kirjoittaa: Perhe Sahlström: Leena, puoliso Joakim, lapset Venla ja Arthur, äiti Kirsti Derome, Einon klaani.

Toivomme mahdollisimman pikaista suoritusta. Toivotamme tervetulleeksi myös uudet jäsenet! Voit ilmoittaa puuttuvia tai muuttuneita perheesi/läheistesi yhteystietoja sekä poisnukkuneet ja sukumme uudet jäsenet nettisivulta löytyvällä Tietojen päivitys -lomakkeella (ei toimi tällä hetkellä, ei myöskään Jäsenhakemuslomake) tai sähköpostilla mellenius.melamies@gmail.com .

Nettisivut ja sosiaalinen media

Suvun nettisivut www.mellenius-melamiessukuseura.fi  on uusittu. Rekisteröidy käyttäjäksi: valitse Ajankohtaista > Kirjaudu > Kirjaudu sisään, jotta pääset aikaisemmin salasanan takana olleille Suvun sivuille. Tee oma salasana, jonka laitat muistiin, ehdotettu automaattinen vahva salasana aiheuttaa ongelmia. Älä hermostu, jos joudut odottamaan, ennen kuin sähköpostiisi tulee tieto hyväksynnästä, koska rekisteröitymisen hyväksyntä ja ilmoitus siitä tehdään manuaalisesti.

Suvun sivuilta löydät mm. valokuvia ja videoita edellisistä sukutapaamisista sekä myös sukuseuran myyntituotteet: aina ajankohtaiset heijastimet ja sukuun liittyvät postikortit. 

Toivomme, että mahdollisimman moni tavoitettaisiin sähköpostilla, tämä erityisesti toivomuksena kirjeen saajilleMyös puhelinnumerot olisi hyvä saada mahdollista Whatsapp-viestittelyä varten.

Muista myös seurata sukuseuraa Somessa Instagramissa (@melleniusmelamies) ja Facebookissa!

Seuraava sukutapaaminen

Tapaamme seuraavan kerran Tervakoskella Tervaniemen kartanohotellissa 12.-13.7.2025! Merkitse päivämäärä jo allakkaasi! Tarkempia tietoja tapahtumasta lähetetään myöhemmin.

Terveisin Pauliina Melamies, suvun päämies ja Kirsti Derome, sukuseuran sihteeri

Kategoriat: Ajankohtaista